גודל אותיות: הגדל | הקטן

  דף הבית
  טיולים בחול
  אודותינו
  צוות ההדרכה
  משובי מטיילים
  אלבומים
  קישורים
  ביטוח נסיעות
  יצירת קשר

סוף שבוע של אמנות ומוסיקה בברלין

יציאה: 6.01.11
חזרה: 9.01.11
סה"כ: 4 ימים
סוף שבוע בבירת התרבות של אירופה
אמנות, אופרה ובלט
(כך עושות כולן, לה טרוויאטה והבלט קאראווג'ו)
עם הצוות:
ד"ר איתן אור נוי - כנר ומוזיקולוג הנחשב לאחד מבכירי המרצים למוזיקה בישראל. הרצאותיו, המשלבות הומור ומשחק, מועברות גם במסגרת סדרות 'טרום קונצרט' של התזמורת הפילהרמונית והתזמורת הסימפונית הישראלית וזאת לצד פעילותו כחוקר וכמרצה במסגרות האקדמיות החשובות ביותר בארץ.
מר דוד איבגי - היסטוריון אמנות, העוסק בתולדות התרבות המערבית העתיקה והמודרנית.
אודי בן זאב - מנכ"ל "קשרי תרבות תבל" - מנהל אדמיניסטרטיבי של סוף השבוע.

כשבחוץ יהיה קר מאוד, נהנה מסופ"ש מחמם לב של המיטב מן המיטב:
בלט ואופרה בהפקת Berlin Staatsoper - בית האופרה הנודע של ברלין וביתם של מלחינים ומנצחים כמנדלסון, שטראוס ופורטוונגלר - המציג בערבים בלתי נשכחים את האופרה "כך עושות כולן" והבלט "קאראווג'ו".
ב- Deutsche Oper נצפה ונאזין לאופרה "לה טרוויאטה".
לקראת כל מופע תתקיימנה הרצאת הכנה בליווי דוגמאות ויזואליות מפי ד"ר איתן אור-נוי, מבכירי מרצי המוזיקה בישראל, וכל זאת בבירת התרבות של אירופה, ברלין.
ברלין, ממרכזי התרבות הגדולים באירופה מציעה במוזיאוניה שפע של אמנות משובחת מכל התקופות והסגנונות. מתוך שפע זה נבחר את האמנים והיצירות שהטביעו חותמם בתולדות האמנות - אקספרסיוניסטים ומודרניים לצד העת העתיקה, ובכל בוקר נסייר עם מר דוד איבגי באחד המוזיאונים המצוינים של ברלין.

בבקרים נבלה במוזיאונים ובערבים נחגוג בבתי האופרה הנפלאים של ברלין, בחגיגה של אופרה ובלט ממיטב הקלאסיקה. בין לבין נוכל לנוח וליהנות מהפינוקים שהמלון הנהדר מציע.

אנו מזמינים אתכם לקחת חלק בחוויה בלתי נשכחת של מראות וצלילים.






יום חמישי, 6.01.2011

תל אביב - ברלין - זמנים מודרניים באמנות ובלט

נמריא בשעות הבוקר המוקדמות בטיסה ישירה של אל על לברלין. נפתח בביקור בגלריה הלאומית החדשה, Neue Nazional Galerie, כאן נבחן את המבנה המודרניסטי, "מקדש של אור וזכוכית" בתכנונו של מיס ון דר-רוהה ונסייר בתערוכה מן האוסף המשובח של המוזיאון המציגה את הקלאסיקה של האמנים המודרניים בין השנים 1900 - 1945. דרך התערוכה נוכל לעמוד על התהליכים והמגמות השונות של תחילת המודרניזם באירופה ועל המתח המתמיד וההשפעות ההדדיות המתקיימות בין האמנות הצרפתית לבין הגרמנית. ניסע למלוננו, הממוקם במרכז העיר, להפסקה ומנוחת צהריים.

בשעות הערב נצא לתיאטרון שילר Schiller Theater המארח את הפקות בית האופרה הוותיק של ברלין Staatsoper Berlin, הנמצא בשיפוצים. נצפה בבלט קאראווג'ו Caravaggio בבימויו של האמן האיטלקי Mauro Bigonzetti, שסיים את הכשרתו בבית הספר לבלט של האופרה של רומא, וביים במקומות רבים.
(תחילת המופע ב- 19:30, משך המופע כשעתיים וכולל הפסקה אחת).

יום שישי, 7.01.2011

ממיטב אמנות אירופה והאופרה "כך עושות כולן"

היום נערוך סיור מקיף ב- גמלדהגלרי Gemaldegalerie, בו מוצגות יצירות ממיטב אמני אירופה מן המאה ה- 14 ועד למאה ה- 18. כאן נפגוש את בוטיצ'לי ורפאל, ואן אייק ודירר, טיציאן ורובנס, ורמיר ורמבראנדט. במוזיאון מוצגת מחווה מיוחדת לקאראווג'ו לכבוד שנת ה- 400 למותו. אופן התצוגה ומגוון הסגנונות יפרשו בפנינו תמונה מקיפה של האמנות באירופה. גם כאן נוכל לעבור על הקו המבדיל ועל הקו המשותף שבין האמנות הצפונית לדרומית ובין הגרמנית לאיטלקית.
נשוב למלוננו להפסקת צהריים ומנוחה.

בשעות הערב נצא שוב לתיאטרון שילר ,Schiller Theater המארח את הפקות בית האופרה הוותיק של ברלין Staatsoper Berlin, בו נצפה באופרה, כך עושות כולן Così fan tutte אשר הולחנה על ידי וולפגנג אמדאוס מוצרט. בשנת 1789, ביוזמתו של הקיסר יוזף השני, הלחנת האופרה ניתנה למוצרט. במקור אנטוניו סליירי, יריבו של מוצרט, היה צריך להלחין אותה, והוא אכן הלחין חלקים מועטים מהמערכה הראשונה לפני שקטעו את עבודתו. הצגת הבכורה של האופרה התקיימה בבורגתיאטר בווינה, אוסטריה ב- 26 בינואר 1790.
מוצרט ודה-פונטה לקחו את Fiancée Swapping כנושא האופרה, אשר מחזיר את הקהל למאה ה- 13, אחרי גרסאות חשובות מוקדמות יותר כגון הדקאמרון של בוקאצ'ו ומחזהו של ויליאם שייקספיר "צימבלין" (Cymbeline). האופרה משלבת גם אלמנטים מהמיתולוגיה על פרוקריס של אובידיוס.
(האופרה באיטלקית עם כתוביות בגרמנית. תחילת המופע ב- 19:00, משך המופע כשלוש שעות ורבע והוא כולל הפסקה אחת).

יום שבת, 8.01.2011

"מבט אל העבר" והאופרה לה טרוויאטה

 
נחתום את סיורנו בברלין עם יצירות מרכזיות מן העולם העתיק בשני מוזיאונים שעל אי המוזיאונים. תחילה נבקר את נפרטיטי מלכת מצרים, ב"מוזיאון החדש" ,Neues Museum וננסה להבין את סוד יופייה, קסמה וחשיבותה. נכיר את עקרונות האמנות המצרית ואת המהפכה קצרת הימים בימי פרעה אח'נאתן ואשתו היפה. משם נעבור אל מוזיאון הפרגמון Pergamon Museum ונעמוד מקרוב על אחת היצירות המרשימות של התקופה ההלניסטית, מזבח הפרגמון. בהמשך נבחן את תרבויות המזרח הקדום, בבל, אשור ופרס באדריכלות בפיסול המונומנטלי ובתבליטים.
נשוב למלוננו להפסקת צהריים ומנוחה.
בערב, נצא ל- Deutsche Oper שם נצפה ונאזין לאופרה לה טרוויאטה La Traviata, מלודרמה בשלוש מערכות מאת ורדי Giuseppe Verdi, ללברית של פרנצ'סקו מריה פיאבה המבוססת על ספרו של אלכסנדר דיומא הבן, "הגברת עם הקמליות" (La Dame Aux Camélias) שפורסם ב-1848. האופרה הועלתה לראשונה בתיאטרון לה פניצ'ה בוונציה בשנת 1853.
האופרה היא אחת מהאופרות המפורסמות והמוצגות ביותר, ונחשבת יחד עם ריגולטו והטרובדור ל"טרילוגיה הפופולרית" של ורדי. על פי "אופרה אמריקה" היא השלישית ברשימת האופרות המועלות ביותר בצפון אמריקה. סיפור האופרה שימש בסיס לסרט מולאן רוז' וכן לגרסאות שונות של הסרט קמיל. משמעות שם האופרה באיטלקית היא "הסוטה מדרך הישר".
(האופרה באיטלקית עם כתוביות בגרמנית. תחילת המופע ב- 19:30, משך המופע כשעתיים וארבעים וחמש דקות והוא כולל הפסקה אחת).
יום ראשון, 9.01.2011

ברלין - תל-אביב

 
לאחר ארוחת הבוקר מוקדמת נצא לשדה התעופה לטיסה ישירה חזרה ארצה.

הערות:

1. תכנית הטיול מציינת נקודות פוקוס בלבד, מהווה תכנית מסגרת וכפופה לשינויים עקב נסיבות משתנות, ו/או בלתי צפויות שאינן ניתנות לשליטה או לחיזוי. כל שינוי יהיה בהתאם לשיקול הדעת המקצועי של הצוות.
2. לא ניתן להבטיח חדרי Non-smoking ו/או מיטות זוגיות בבתי המלון.
3. ככלל לא ניתן במסגרת כרטוס קבוצתי להזמין מראש מקומות ישיבה במטוס (להבדיל מהזמנות אישיות).
4. במפגש הקבוצה תינתן הרצאת הכנה של ד"ר איתן אור-נוי לקראת הבלט, ולפני האופרות תינתנה במלון הרצאות רקע על כל מופע.
5. למעוניינים בפעילות בזמן הפסקות הצהריים תינתן הנחייה.
6. מכירת הכרטיסים לאירועים החלה רק בחודש אוקטובר, ולפחות למופע אחד לא נותרו מקומות לקהל הרחב. מספר הכרטיסים המוצעים למכירה בכל קטגוריה מצומצם, וכך גם מספר הכרטיסים השמורים לנו עד 30.11.10. אשר על כן, מומלץ להקדים ככל האפשר את הרישום וההזמנה.
7. מחירי המופעים אינם כלולים במחיר, ניתן לבחור את הקטגוריה והמחיר לכל אירוע - פרטים בנספח אירועים.
8. לאחר ההרשמה ניצור איתך קשר להזמנת הכרטיסים לאירועים שיתקיימו בערבים - לפי בחירתך.
טל"ח

תנאים ומחירים

המחיר: 1050 Є לאדם בחדר זוגי.
הטבה לנרשמים עד ה- 26.12.2010 הבלט קרוויג'יו חינם בקטגוריה C (ניתן לשדרג)
למטיילים ותיקים בחו"ל, שנסעו איתנו לאחר 1.1.08 - הנחה נוספת בסך 40 אירו לנוסע
המחיר כולל:
טיסה: טיסות ישירות בחברת "אל על"
לינה: מלון Hilton ברמת 5 כוכבים במרכז ברלין.
כלכלה: ארוחות בוקר במהלך כל סוף השבוע.
תחבורה: הסעות על פי התכנית.
הדרכה: שני מדריכים מסגל ההדרכה של "קשרי תרבות תבל" ומלווה אדמיניסטרטיבי.
- מפגש הכנה בארץ
- הרצאת הכנה למופעים המוסיקליים
- מערכת שמע קבוצתית הכוללת אוזניות אישיות
- דמי כניסה למוזיאונים
- תשר לנותני שירות מקומיים
-3 תשלומים ללא ריבית והצמדה (לנרשמים עד 30.11.10)
המחיר אינו כולל:
- תוספת לאדם בחדר ליחיד 250 Є
- מיסי נמל, דלק ובטחון כפי שיקבע בסמוך ליציאה ע"י חברת התעופה. (נכון ל-27.10.10 כ: 330 $)
- שינויים בתעריפי הטיסות, שירותי הקרקע ומיסי הנמל,הדלק והביטחון, החל מ- 27.10.10.
- כניסות למופעים בערבים
- ארוחות שאינן מפורטות בתכנית
- כניסות למופעים בערבים
- הוצאות בעלות אופי אישי: (כביסה, שתייה, טלפון, בידור וכו')
- כל מס ו/או היטל שאינם כלולים במחיר הכולל של סוף השבוע
- הוצאות שאינן מפורטות במחיר הכולל
- תשר למדריכי הטיול (נהוג כ- 4 אירו למטייל ליום).
- ** ביטוח בריאות ומטען (חובה). מומלץ גם להוסיף לביטוח הטסה רפואית ולוודא את הכסוי במקרה של
ביטול. החברה אינה אחראית לכל נזק שייגרם למטייל ו/או לחפציו מסיבה כל שהיא במהלך הטיול.

סוף שבוע ברלין - נספח אירועים

בלט "קאראווג'ו"

קטגוריה

מס' כרטיסים

מחיר

A

10

65

B

10

55

C

10

42

כך עושות כולן לה טרוויאטה

קטגוריה

מס' כרטיסים

מחיר

 

קטגוריה

מס' כרטיסים

מחיר

A

10

100

A

10

100

B

10

85

B

10

85

C

10

65

C

10

55

 
  הערות
  1. בטבלאות לעיל מופיעים כמויות הכרטיסים שיש לנו כרגע לכל קטגוריה בכל אירוע.
  2. ניתן לבחור את הקטגוריות בשיטת כל הקודם זוכה!
  3. לאחר הזמנת הכרטיסים לא ניתן לבטלם או לשנותם.

נהלי רישום ותשלום:

הרשמה:
הרישום לסמינר באמצעות טופס הרשמה בלבד בפקס, בדוא"ל, בדואר: ת.ד 2183 רעננה, מיקוד 43653, או במשרדי "קשרי תרבות תבל": רח' המסגר 4, רעננה. טל' 07-22-11-68-88 פקס.
09-7428885.
 
נהלי ביטול:
הודעת הביטול, מכל סיבה היא, תכנס לתוקף מרגע התקבלה בכתב במשרדי "קשרי תרבות תבל" (יש לוודא קבלת ההודעה). מאחר ודמי הביטול מחושבים ע"פ הסכמים עם ספקים שונים, הם אינם ניתנים לשינוי.
-במקרה של ביטול עד 31 ימי עבודה לפני היציאה, לא ישולמו דמי ביטול, למעט 50 € למטייל דמי רישום וטיפול, אלא אם כורטסה הטיסה, או נקנו שירותים נוספים (כגון כרטיסי מופעים), ואז יתווסף המחיר בפועל לדמי הרישום והטיפול.
-במקרה של ביטול בין 20 - 30 ימי עבודה לפני היציאה, ישלם לחברה סך של 35% למטייל כפיצוי מוסכם מראש.
- במקרה של ביטול בין 14 - 19 ימי עבודה לפני היציאה, ישלם לחברה סך של 55% למטייל כפיצוי מוסכם מראש.
- במקרה של ביטול בין 7 - 13 ימי עבודה לפני היציאה, ישלם לחברה סך של 70% למטייל כפיצוי מוסכם מראש.
- במקרה של ביטול החל מ - 6 ימי עבודה לפני היציאה, או במהלך הטיול, ישלם המטייל את מלוא מחיר הטיול.
 
ימי עבודה: ימים א' – ה' שאינם ימי חג או ערב חג.
יציאת הסמינר מותנית במינימום 20 משתתפים.
** בשל דמי הביטול הגבוהים אנו ממליצים להוציא פוליסת בטוח במקביל להרשמה, הכוללת אפשרות ביטול רישום. יש לוודא שפוליסה זו תכסה את דמי הביטול במקרה של מחלה של המבוטח או קרוב משפחה מדרגה ראשונה.
מצ"ב לעיונכם הצעה אטרקטיבית מאוד לביטוח נסיעות לחו"ל, בה ניתן, בין השאר, להוציא ביטוח 60 יום מראש.

טל': 072-2116888 פקס. 09-7428885


הערות:
1. המחיר כפוף לשינויים במחירי הטיסות, המיסים ושרותי התיירות השונים בארץ היעד.
2. לאור מגבלה במספר המקומות בטיסה – הבטחת מקום למקדימים הרשמתם. טל"ח
 

SafeCMS ניהול תוכן | בניית אתרים | אחסון אתרים